Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری بُرنا در هرمزگان ؛ بهادر شکرچی زاده اصفهانی، مدیرعامل واحد فناور آبکاوان قشم است. وی متولد 1367 و دانش آموخته رشته برق است که در تخصصی بسیار متفاوت از رشته تحصیلی خود به فعالیت پرداخته و حتی موفق شده مشاغل جدیدی برای جوانان کشورش ایجاد کند.

وی که از 10 سالگی در رشته شنا به ورزش می پرداخته، بعد از گذراندن دوره غریق نجاتی، به آموزش غواصی روی آورده و حالا با تشکیل یک تیم حرفه ای و علمی، پایه گذار تحولی جدید در مشاغل وابسته به این رشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل واحد فناور آبکاوان قشم در توضیح زمینه های فعالیتی این واحد فناور گفت: هدف کلی شرکت، آموزش دوره های غواصی علمی در راستای انجام پروژه های تحقیقاتی زیرآب است.

به گفته شکرچی زاده، بهترین گزینه اشتغالزایی برای جوانان بومی قشم، استفاده از ظرفیت های خلیج فارس پهناور با ناشناخته های فراوانش است که محیطی آشنا و مانوس برای این جزیره نشینان محسوب می شود.

وی که مدرس غواصی سه ستاره فدراسیون نجات غریق و دارای مدرک CMAS  ایتالیاست، ادامه داد: غواصی به عنوان یکی از مشاغل در جزایر، شغلی شناخته شده و تقریبا پرطرفدار است و افراد زیادی به این حوزه روی آورده اند در صورتی که ظرفیت این رشته بیش از تربیت غواص حرفه ای و تفریحی است.

این مدیرعامل جوان با اشاره به اعضای تشکیل دهنده تیم واحد فناور آبکاوان قشم بیان کرد: تیم 5 نفره کاری ما از دو غواص حرفه ای، یک دانشجوی دکترای زیست دریا، یک کارشناس باستان شناسی زیرآب و یک دانشجوی دکترای خوردگی تشکیل شده که قصد دارند ورزش غواصی را با علوم پایه پیوند زده، در ضمن کارآفرینی، به توسعه پژوهش ها در مراکز تحقیقاتی نیز کمک نمایند.

 مدرس IANTD و SSI رشته غواصی افزود: تلفیق غواصی با زیست دریا می تواند شغل های جدیدی همچون نمونه بردار زیستی،  آمایشگر دریایی، ثبت گونه های زیستی و پرورش موجودات دریایی زیر آب مثل خیار دریایی، لابسترها  و جلبک ها تولید کند.

وی عنوان کرد: صرف نظر از خود رشته غواصی و مربیگری آن، ترکیب این رشته با شیمی، مشاغلی همچون بازرس های جوش، چک سازه های زیرآب و خوردگی را پوشش می دهد که در صنایع کشتیرانی و نفت و گاز خدمات می دهند.

مدرس Advanced Nitrox  قشم با اشاره به شغل غواص ایمنی، توضیح داد: این افراد می توانند به عنوان راهنما و محافظ تیم های باستان شناسی زیرآب مشغول به کار شوند.

*نخستین برگزار کننده دوره های غواصی علمی در کشور

مدیرعامل واحد فناور آبکاوان قشم با اشاره به این مطلب که این شرکت نخستین برگزار کننده دوره های غواصی علمی در کشور است، افزود: طرح ما برای ورود به مرکز بین المللی رشد قشم از ابتدای امسال، آموزش دوره های غواصی علمی بوده که تا کنون در کشور برگزار نشده است.

وی ادامه داد: این واحد تا کنون یک کارگاه(تئوری-عملی) در دانشگاه تهران، دو کارگاه در دانشگاه صنعتی اصفهان و یک کارگاه در جزیره قشم برگزار کرده و هم اکنون در حال همکاری  با چند پژوهشکده و دانشکده مبتنی بر علوم پایه است.

شکرچی زاده، ایده این واحد فناور را بالا بردن کیفیت نمونه برداری ها عنوان کرد و گفت: ارتباط با دانشگاه ها و تهیه نمونه های دریایی برای دانشجویان زیست شناس و آشنایی با مراکز تحقیقاتی  ما را به این ایده رساند که برای ارتقا کیفیت نمونه برداری و افزایش درصد موفقیت پروژه ها، به غواصانی متخصص در حوزه علوم پایه نیاز است.

این مدرس غواصی کارآزموده با اشاره به حمایت های مرکز بین المللی رشد قشم اظهار کرد: با استقرار در این مرکز و برخورداری ازحمایت اعتباری، ارتباطی و امکانات، هم اکنون در حال گذراندن مراحل تبدیل شدن به یک شرکت دانش بنیان هستیم.

لازم به ذکر است، مرکز رشد قشم به عنوان تنها مرکز رشد بین المللی در ایران، فعالیت خود را سال 84 در منطقه آزاد قشم آغاز نموده و با  مجموعه کاملی از سرویس های پشتیبانی در حال ارائه خدمات برای فعالیت تجاری شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور می باشد.

در حال حاضر 38 واحد فناور در این مرکز مستقر بوده و در حوزه هایی چون برق و الکترونیک، مکانیک، فناوری اطلاعات و ارتباطات ، شیمی، سلامت، مواد و متالوژی در حال فعالیت هستند.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پوشش سلامت فناوری اطلاعات و ارتباطات قشم نفت و گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۶۴۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۵۰۰ کلاس درس به فضای آموزشی سیستان و بلوچستان اضافه شد

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بهره‌مندی از ثروت دریا با ایجاد رشته‌های دانشگاهی مرتبط امکانپذیر است، گفت: از اول دولت تاکنون ۴۵۰۰ کلاس درس به فضای آموزشی استان سیستان و بلوچستان اضافه شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی در جلسه تجلیل از اساتید برتر دانشگاه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: دانشگاه باید محور توسعه و تحول باشد چرا که عدم ارتباط صنایع با دانشگاه سبب ورشکستگی صنعت خواهد بود. با توجه به رشد سریع فناوری‌ ارتباط صنعت و دانشگاه بسیار مهم است.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: شرکت‌ها و تعاونی‌های دانش بنیان باید توسط اساتید راه‌اندازی و راهبری شوند تا شاهد تولید محصولات نوین و مورد مطالبه و نیاز مردم باشیم.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری بیان داشت: هر کاری با پشتوانه علمی همراه با موفقیت است و همه بخش‌های دانشگاهی باید در راستای توسعه و رشد علمی تلاش کنند.

کرمی اذعان کرد: 30 نهاد تربیتی و فرهنگی داریم ولی مجموعه اصلی و راهبردی نظام آموزش و پرورش است که در دو حوزه تربیتی و مهارتی دانش آموزان فعالیت می کند.

استاندار تصریح کرد: بیشترین اعضای جامعه‌ بیکاران؛ فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند، بنابراین باید دانش آموزان را با مهارت‌های علمی و تخصصی پرورش دهیم تا دانشجویان توانمند ما نیروی متخصص و پرکار باشند.

وی بیان داشت: فرزندان استان سیستان و بلوچستان استعداد بالایی دارند که معلمان راهبر آنها برای تحرک علمی و بارش فکری هستند. اگر بهترین مدارس هم ساخته شود ولی معلمان و اساتید توانمند نداشته باشیم مسلماً خروجی مناسبی نخواهیم داشت.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اقدامات توسعه‌ای استان افزود: طرح‌های بزرگی در زمینه زیرساخت‌ها، راه‌ و ... در حال اجرا است.

وی اذعان کرد: 5 طرح آبرسانی‌ بزرگ که بالغ بر چند هزار میلیارد تومان اعتبار تاکنون هزینه شده، گازرسانی به همه شهرهای استان، طرحهای توسعه‌ای برق، شیلات، اقتصاد، تجارت، اقتصاد دیجیتال و اقتصاد گردشگری جزو طرحهای زیرساختی استان است.

کرمی بیان داشت: از اول دولت تاکنون 4500 کلاس درس به فضای آموزشی استان سیستان و بلوچستان اضافه شده است. آب دریا، موجودات، محصولات کشاورزی و ارتباط با کشورهای جهان از طریق دریا جزو پتانسیل اقتصاد دریا است.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: محصولات کشاورزی این استان بی‌نظیر است که باید با روش‌های علمی و آموزش‌ روش‌های نوین در توسعه این محصولات اقدامات لازم انجام شود.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های قبل 30 درصد بخش طیور و مرغداری در داخل استان تامین می‌شد، اضافه‌کرد: ولی اکنون این رقم به 80 درصد رسیده و با رفع موانع تولید و تسریع در صدور مجوزها به بالای 100 درصد خواهیم رساند.

کرمی با تاکید بر عدم خام فروشی مواد معدنی، گفت: ساخت هفت کارخانه فرآوری مس آغاز شده که بزودی اولین کارخانه مس و طلا افتتاح خواهد‌ شد.

کرمی به تربیت نیروی ماهر و متخصص با توجه به گسترش فعالیت‌های توسعه‌ای اقتصادی تاکید کرد.

استاندار تصریح کرد: مرز خاکی و آبی، ارتباط با گستره جهانی و آسیای میانه و چین، بنادر استان، فعال کردن کریدورها، قراردادهای مشترک با شرکت‌های چند ملیتی از مزیت‌های توسعه‌ای استان است.

وی با مخاطب قرار دادن مسئولان بیان داشت: انجام کار برای رضایت پروردگار، برنامه‌ریزی، نوآوری و مطالعه و کار علمی را در نظر داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس جمهور با انتقال دانشگاه‌های دریایی به هرمزگان موافقت کرد
  • پردیس دریایی دانشگاه‌های مطرح کشور به هرمزگان منتقل می‌شود
  • ۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند
  • نخستین کارخانه فرآوری مس و طلا در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
  • ضرورت تغییر رویکردهای محیط زیستی در مسیر توسعه دریامحور
  • ۴۵۰۰ کلاس درس به فضای آموزشی سیستان و بلوچستان اضافه شد
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است