Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@17:51:51 GMT

تجربه هیجان‌انگیزترین تفریحات در کیش و قشم

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۲۲۵۶۱

تجربه هیجان‌انگیزترین تفریحات در کیش و قشم

این روزها جزیره کیش از یک جزیره معمولی به یک جزیره توریستی تبدیل شده که بیشتر ماه‌های سال گردشگران داخلی و خارجی را به سوی خود می‌خواند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام کی سفر، تفریحاتی که در هیج کجای ایران مشابه‌اش را پیدا نمی‌کنید. کی سفر برگزار کننده تور کیش نوروز ۹۹ از تمام شهرها به عنوان مثال تور کیش از مشهد، تور کیش از تهران و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. می باشد. همچنین با کی سفر می توانید بهترین تور قشم اسفند ۹۸ را بیابید و سفری ارزان و اقتصادی داشته باشید! با این نوشته از مجله گردشگری کی سفر همراه باشید تا فوت و فن خوش‌گذرانی را به شما یاد بدهد.

غواصی در کیش

اگر از گشت و گذار روی زمین خسته شدید دنیای زیر آب منتطر شماست. بدون اینکه نیازی باشد که شنا بلد باشید می‌توانید با تجهیزاتی که به شما داده می‌شود به سیاحتی در زیر آب بروید (البته در مناطق کم عمق). دو مدل غواصی در سواحل کیش به علاقه‌مندان ارائه می‌شود؛ یکی اسنورکلینگ است که با ماسک، لوله تنفسی و باله‌های غواصی انجام می‌شود و دیگری نایت دایو است که در واقع غواصی در شب است. برای این سفر لذت‌بخش ۱۵۰۰۰۰ تومان باید بپردازید. گردشگران به غواصی در بین تفریحات کیش نمره بالایی دادند پس امتحان کردنش را از دست ندهید. البته غواصی شیک‌تری هم داریم که غواصی و شنا با دلفین‌ها است که ۴۵۰هزار تومان برایتان آب می‌خورد.

اسکوتر زیردریایی در کیش

برای کسانی که غواصی بلد نیستند، اسکوتر راه‌حل خوبی است. بدون نیاز به گواهینامه‌های خاص یا بلد بودن شنا می‌توانید سوار این دستگاه شوید و زیر آب بروید و از دیدن آبزیان دنیای زیر آب لذت ببرید. از شرایط استفاده از این تفریح سن بالای ۱۲ سال، قد بیشتر از ۱۵۰ سانتی‌متر و نداشتن بیماری قلبی است. هزینه آن برای ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ۱۵۰۰۰۰ تومان است. 

فلای بورد در کیش

یکی از تفریحات هیجان‌انگیز کیش است که با آن می‌توانید تا ۱۲ متر بالاتر از سطح آب بروید و پرواز کنید و یا اگر دوس داشتید در آب شیرجه بزنید. در واقع هیجان پرواز و شنا را در یک تفریح تجربه خواهید کرد. هزینه‌ای که باید برای فلای بورد بپردازید ۲۰۰هزار تومان است.

بنانا و شاتل در کیش

بنانا همان شاتل است که به علت شکل موز مانندش به بنانا معروف شده است. شاتل به جت‌های تندرو متصل می‌شود و با سرعت بالایی توسط جت کشیده می‌شود. برای این تفریح تنها نیاز به دستانی قوی دارید تا در هنگام دور زدن به درون آب نیافتید. همچنین هم به صورت انفرادی و هم گروهی می‌توانید شاتل و بنانا سوار شوید. شاتل و بنانا برای ۱ الی ۳ نفر  ۵۰هزار تومان است و برای ۴ الی ۷ نفر ۴۵هزار تومان است.

پاراسل در کیش

پاراسل کیش همان چتربازی روی دریا است. این تفریح بدین صورت است که چتر به یک قایق وصل است و آن قایق چتر و شخص سوار شده را با سرعت می‌کشد تا اوج بگیرد. این ارتفاع می‌تواند به ۱۵۰ تا ۳۰۰ متری از سطح آب‌های نیلگون خلیج فارس برسد. در پاراسل علاوه بر هیجان، مهمان تماشا منظره‌های ناب می‌شوید. برای پاراسل سوار شدن باید  ۱۲۰هزار تومان بپردازید.

پارک دلفین‌ها در کیش

پارک دلفین‌های جزیره کیش، امروزه یکی از بزرگترین جاذبه‌های گردشگری کیش است. این پارک شامل دلفیناریوم یا پارک دلفین‌ها، باغ پرندگان، سالن آمفی تئاتر، سفره خانه سنتی و... است. 

در پارک دلفین این مجموعه گونه‌های مختلفی از پستانداران دریایی مثل دلفین، شیر دریایی، گراز دریایی، گربه دریایی و پنگوئن نگهداری می‌شود. همچنین فضای سبز پارک دلفین‌های جزیره کیش یکصد گونه مختلف گیاهی و درختان مختلف مانند درخت لور، اکالیپتوس، بیش از ۲۵ گونه کاکتوس و ... دارد. هزینه بازیدید از پارک دلفین‌ها و باغ پرندگان ۱۳۵هزار تومان است.

بادی مارینا در کیش

از تفریحات جدیدی است که فقط در کیش می‌توانید پیدا کنید. وسایل تفریحی بادی روی آب قرار گرفته‌اند که می‌توانید روی آن قدم بزنید و بازی کنید و بالا و پایین بپرید. سرسره‌های آبی و شیرجه درون آب نیز از دیگر تفریحات این مجموعه است. برای ۱ ساعت بازی در این سرزمین بادی باید ۴۰هزار تومان بپردازید.

قایق‌سواری در کیش

شاید تصور کنید قایق‌سواری آنقدر لذت‌بخش نیست یا خیلی تکراری است اما اگر تجربه قایق‌سواری روی خلیج فارس را ندارید به این زودی قضاوت نکنید. تنوع قایق و قایق‌سواری در کیش زیاد است. قایق تندروی معمولی، قایق تندروی دو موتوره، انواع قایق‌های پدالی و پارویی، انواع قایق‌های بادبانی و قایق کف شیشه‌ای از جمله قایق‌های کیش هستند. قیمت این قایق‌ها برای ۲۰ الی ۳۰ دقیقه از ۴۰هزارتومان شروع می‌شود تا ۱۵۰هزار تومان.

تم پارک آبی اوشن در کیش:

بزرگترین پارک آبی روباز کشور در کیش قرار دارد که اولین پارک آبی ایران نیز است. لذت سقوط از سرسره‌ها و برج‌ها را از دست ندهید. حسنی که علاوه بر ویژگی‌های تفریحی دارد این است که روزهای فرد را به خانوم‌ها اختصاص داده که این امر برای کشورهای مسلمان خاورمیانه بسیار پراهمیت است. هزینه‌ای که برای یک روز هیجان‌انگیز باید پرداخت کنید ۱۱۵۰۰۰ تومان است. در ایام نوروز سانس‌ ۱۷ تا ۲۳ به سانس ۹ صبح تا ۱۶ اضافه می‌شود.

تفریحات کیش برای کودکان

کیش کودکان را فراموش نکرده است. این تفریحات شامل سوار شدن کودکان با والدینشان روی پدل برد، سوار شدن بعضی از موتورهای پارک سافاری توسط نوجوانان، همراهی نوجوان با یک بزرگتر در پاراسل، پارک آبی کیش، شهربازی هایلند، قایق سواری، شنا و کشتی تفریحی می‌شود که فرزندانانتان نیز می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تور کیش تور قشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۲۲۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌های صنعتی در برزیل و توصیه‌هایی برای ایران

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناروی آنا، در دو دهه اخیر، برزیل شاهد فراز و فرود مجدد سیاستگذاری صنعتی بوده است. این کشور از سال ۲۰۰۴ سیاست صنعتی سه مرحله‌ای تدوین کرد، که ازجمله مهم‌ترین خط مشی‌های ذیل آن بهره گیری فعالانه از سیاست صنعتی در جهت جلوگیری از صنعت زدایی و تلاش برای تنوع بخشی تولید، بهره گیری فعالانه از بودجه و مخارج عمومی برای تقویت زیرساخت‌ها و تحریک رشد، استفاده مؤثر از ظرفیت بانک‌های توسعه‌ای و خط مشی اعتباری برای تقویت تولید بود. با وجود این، این کشور در نیمه دوم دهه ۲۰۱۰ همراه با بحران سیاسی برخی از مهم‌ترین سیاست‌های صنعتی خود را کنار گذاشت، اگرچه این پایان سیاستگذاری صنعتی در برزیل نبود و این کشور مجدداً به اتخاذ سیاست‌های صنعتی اقدام کرده است.

دفتر مطالعات انرژی، صنعت و معدن مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، در گزارشی با عنوان «سیاست‌های صنعتی در کشور‌های منتخب و توصیه‌هایی برای ایران ۱. سیاست‌های صنعتی در برزیل» آورده است که بدون‌تردید هیچ کشوری بدون به‌کارگیری سیاست‌های هدفمند، واقع‌بینانه و دست‌یافتنی دولت برای اصلاح ساختار اقتصادی و صنعتی از مسیر توسعه عبور نخواهد کرد. کشور‌ها، برای صنعتی شدن سیاست‌هایی بر ساختار اقتصادی خود اعمال کردند که برخی منجر به شکست شد، اما برخی دیگر به تسریع در پیمودن مسیر توسعه انجامید.

* راه‌های تسریع توسعه صنعتی و دستیابی به اهداف رشد و توسعه

این گزارش مطرح می‌کند که آنچه فهم آن اهمیت دارد این است که تسریع توسعه صنعتی و دستیابی به اهداف رشد و توسعه، بدون برخورداری از سیاست‌های صنعتی ممکن نیست، اما نکته مهم در اینجا نوع سیاست‌هایی است که انتخاب می‌شود. به‌عبارت‌دیگر، پرسش امروز دولت‌ها، نه چرایی اتخاذ سیاست صنعتی یا لزوم یا عدم لزوم اتخاذ سیاست صنعتی، بلکه چگونگی اتخاذ سیاست صنعتی است. آنچه موجب تمایز کشور‌هاست، نه اتخاذ یا عدم اتخاذ سیاست صنعتی، بلکه توفیق در اتخاذ سیاست‌های صنعتی هوشمندانه و هدفمند است. 

این گزارش بیان می‌کند که با توجه به اهمیت شناسایی سیاست‌های صنعتی موفق و اتخاذ درست سیاست صنعتی، شناسایی تجربیات و شکست‌ها و دستاورد‌های سایر کشور‌ها می‌تواند به بهبود سیاستگذاری کمک کند. بر این اساس، مطالعه حاضر به بررسی تجربه برزیل می‌پردازد. 

* سوابق طولانی در اتخاذ سیاست‌های صنعتی کشور‌های آمریکای لاتین

در این گزارش آمده است که کشور‌های آمریکای لاتین و به‌ویژه برزیل، سوابق طولانی در اتخاذ سیاست‌های صنعتی دارند، این کشور‌ها که در میانه قرن بیستم، سیاست‌های صنعتی خود را عمدتاً حول محور جایگزینی واردات و ایجاد بازار داخلی تحت حمایت برای شرکت‌های بومی سامان داده‌بودند، در دهه‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ با بحران‌های اقتصادی- اجتماعی گوناگونی مواجه شدند که برخی منتقدین این بحران‌ها را به‌اشتباه این کشور‌ها در اتخاذ سیاست صنعتی نسبت می‌دادند. با وجود این، کشور‌های آمریکای لاتین با عدول از سیاست‌های صنعتی مانند حمایت از صنایع پیشران، نتوانستند مسیر توسعه خود را باز یابند، این موضوع به اقبال مجدد این کشور‌ها به سیاست صنعتی انجامید. 

این گزارش توضیح می‌دهد که با توجه به احیای سیاست صنعتی در قرن بیست‌ویکم در غالب نقاط دنیا و به‌ویژه آمریکای لاتین، این گزارش بر تجربه دو دهه اخیر برزیل تمرکز کرده است. در دو دهه مذکور، برزیل شاهد فراز و فرود مجدد سیاستگذاری صنعتی بوده است. این کشور از سال ۲۰۰۴ در سه مرحله سیاست‌های صنعتی را طراحی کرد که اولی، (۲۰۰۷-۲۰۰۴) در تلاش برای بازگرداندن صنعت به دستور کار سیاستگذاری و اولویت‌دادن به آن بود. دومی، (۲۰۱۱-۲۰۰۸) با عنوان برنامه توسعه مولد، تأکید بیشتری روی سرمایه‌گذاری‌های زیرساختی و توسعه ظرفیت‌های صنعتی شرکت‌های پیشران داشت. 

* برنامه «برزیل بزرگ»

این گزارش ادامه می‌دهد که سومی، (۲۰۱۴-۲۰۱۱) با عنوان برنامه «برزیل بزرگ» بر پشتیبانی نهادی از تولید و انتخاب بخش‌های هدف استوار بود. این سیاست‌ها علی‌رغم وقوع بحران مالی بین‌المللی (۲۰۰۸)، تا سال ۲۰۱۰ به رونق اقتصادی این کشور منجر شد. با وجود این، درحالی‌که برخی کارشناسان، آینده درخشانی را برای برزیل به‌عنوان اقتصادی نوظهور انتظار داشتند، این کشور از سال ۲۰۱۳ با چالش‌های جدی مواجه شده و در نیمه دوم دهه ۲۰۱۰، همراه با سقوط دولت وقت، برخی از مهم‌ترین سیاست‌های صنعتی خود را کنار گذاشت. این واقعه را البته می‌توان وقفه‌ای در سیاستگذاری صنعتی این کشور دانست. زیرا دولت بعدی هم در تدوین دستورکار جایگزین ناکام بود و با بازگشت به قدرت جناح حاکم در دهه ۲۰۰۰ دور تازه‌ای از سیاستگذاری صنعتی در این کشور آغاز شده است که اکنون با نام «صنعت جدید برزیل» شناخته می‌شود.

یافته‌های گزارش حاضر نشان‌می‌دهد مهم‌ترین دلایل عدم توفیق سیاستگذاری صنعتی برزیل در دهه ۲۰۱۰ و در سومین برنامه توسعه صنعتی این کشور را می‌توان در سه محور خلاصه کرد که اولین مورد آن «آسیب‌پذیری ناشی از وابستگی به صادرات محصولات معدنی و محصولات کشاورزی» است. باوجود تلاش برزیل برای توسعه صنعتی و بهبود قدرت تولیدی، صنعت‌زدایی رخ داده در دوره آزادسازی در این کشور و نیز چرخه کالایی، مشوق صادرات محصولات معدنی و مواد خام بود که درمجموع اقتصاد برزیل را در برابر دوره‌های رکود جهانی آسیب‌پذیر ساخت. تمرکز بر تولید منابع اولیه و صنایع معدنی، نه‌تن‌ها مانع رشد مستمر و سریع، بلکه مانع سیاستگذاری موفق است. 

این گزارش «کاستی‌های تمرکز بر حفظ ثبات اقتصاد کلان برای دستیابی به توسعه صنعتی» را به‌عنوان دومین دلیل برای موفق نشدن سیاستگذاری صنعتی برزیل معرفی کرده و توضیح می‌دهد که تجربه برزیل نشان‌می‌دهد باوجود همه هزینه‌هایی که این کشور برای گذار از دوره حمایت‌گرایی به آزادسازی پرداخت، این کشور عمدتاً توانست صرفاً تورم را مهار کند و در دیگر اهداف سیاستی خود از جمله ایجاد یک ساختار تولیدی پویا و با قابلیت‌های صنعتی قابل‌توجه باز ماند.

در این گزارش دیگر مورد از دلایل عدم موفقیت برزیل در صنعتی سازی را «کاستی‌های تلاش برای تشویق سرمایه‌گذاری خصوصی بدون تحلیل عمیق موانع سرمایه‌گذاری» عنوان و بیان می‌کند که در تجربه برزیل، تلاش دولت برای تحریک سرمایه‌گذاری خصوصی صرفاً با اعطای معافیت مالیاتی یا اعطای تسهیلات دنبال شد، درحالی‌که به نظر می‌رسد اگر تکیه دولت بر استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی است، دامنه تحلیل باید بسیار گسترده‌تر از صرف اعلام یک مشوق باشد. 

 

*  تجربه سیاست صنعتی برزیل

این گزارش ادامه می‌دهد که به‌صورت مشخص تجربه سیاست صنعتی برزیل، می‌تواند از چند جنبه مهم برای اقتصاد ایران مورد توجه قرار گیرد. اولاً توسعه صنعتی به‌ویژه توسعه صنایع ساخت‌محور بدون سیاستگذاری صنعتی فعال، ناممکن است. ثانیاً صرفنظر از اشتغال‌زایی پایین صنایع معدنی، نکته مهم‌تر اینجاست که اتکا به صنایع منبع‌محور، تاب‌آوری کشور در مقابل شوک‌های خارجی را کاهش می‌دهد. سوم اینکه تأکید بر توسعه صنعتی با اتکا به بخش خصوصی بدون در نظر گرفتن عوامل مؤثر بر تصمیمات سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، محکوم به شکست است و چهارم تجربه برزیل درباره سیاست‌های صنعتی نشان‌می‌دهد که توجه به کیفیت سیاست‌ها بالاترین درجه اهمیت را دارد. پنجمین مورد نیز مبنی بر این است که تجربه برزیل به‌ویژه در سال‌های منتهی به بحران نشان‌می‌دهد که ناتوانی در تنظیم اهداف کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت توسعه صنعتی تأثیر مخربی بر نتیجه‌بخش بودن این سیاست‌ها داشت. در ایران نیز، به‌دلیل عدم تدوین استراتژی توسعه صنعتی، نه اولویت‌ها مشخص هستند، نه مسیر دستیابی به اهداف و نه هماهنگی میان اقدامات دستگاه‌ها و نهاد‌های گوناگون وجود دارد. 

متن کامل گزارش را اینجا بخوانید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیاست‌های صنعتی در برزیل و توصیه‌هایی برای ایران
  • ۵ فعالیت هیجان‌انگیز در دبی که نباید از دست بدهید
  • پارک رئال مادرید در دبی؛ سانتیاگو برنابئو را در امارات تجربه کنید / فیلم
  • استقلال با حداکثر هیجان صدرنشین ماند/ حرکت فولاد به‌سوی سقوط
  • توماس مولر: برای بازی در جو برنابئو خیلی هیجان‌زده‌ام؛ رئال مادرید تیمی بسیار خطرناک است
  • سفیر نیوزلند در ایران: از سفر به قزوین هیجان زده شده ام
  • ۴۷ میلیون افغانستانی را خوشحال کردیم | اینفانتینو هم از صعود افغانستان به جام جهانی هیجان‌زده بود
  • آیا ناسا نشانه‌هایی قطعی از حیات فرازمینی پیدا کرده است؟
  • خالدآبادی دلیل استقلالی‌شدنش را فاش کرد
  • پست گلر جوان استقلال برای اولین تجربه بازی