Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از قشم علی درویش پور در این بازدیدها که چندین ساعت طول کشید به همراه جمعی از معاونان و مدیران این سازمان از شهرک های مسکونی حضرت امام علی بن ابیطالب(ع) و حضرت امام حسن مجتبی(ع) قشم و همچنین مجموعه آموزشی تفریحی مدرسه غواصی قشم بازدید کرد و ضمن حضور در بخش های مختلف این شهرک ها و مجموعه ورزشی تفریحی از نزدیک مسائل و مشکلات آنها را بررسی و دستورات مقتضی برای حل آنها به معاونان و مدیران ذیربط در سازمان منطقه آزاد قشم صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در بازدید های جداگانه از شهرک مسکونی حضرت امام علی بن ابیطالب(ع) و شهرک مسکونی حضرت امام حسن مجتبی(ع) هردو واقع در شهر قشم که با حضور مسئولان و نمایندگان ساکنان این شهرک ها انجام شد، ضمن بررسی مشکلات این شهرک ها در زمینه های روشنایی، فضای سبز، پاکیزگی، زیباسازی و تامین برخی نیازهای عمومی آنها از متولیان این شهرک ها خواست با جلب مشارکت ساکنان و همراهی و همدلی با یکدیگر و استفاده از ابتکارات و پیشنهادات مردم، نسبت به پیگیری جدی امور اداری و اجرایی این شهرک ها از دستگاههای اجرایی همت مضاعف داشته باشند تا در این شرایط خطیر کرونایی، ساکنان عزیز این شهرک ها با آرامش و آسایش بیشتری زندگی کنند.

این گزارش حاکیست که رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در دیدار از مجموعه آموزشی و تفریحی مدرسه غواصی قشم واقع در مجموعه ساحلی پارک زیتون شهر قشم نیز بر ضرورت توسعه ورزش های آبی در جزیره قشم جهت جذب هرچه بیشتر گردشگران از داخل و خارج از کشور به این جزیره تاکید کرد. 

علی درویش پور از مسئوان و مدیران این گونه اماکن ورزشی خواست برای افزایش جذابیت های این اماکن از ابتکارات و تجارب مراکز مشابه داخلی و خارجی موفق نهایت استفاده را ببرند.

گفتنی است مدرسه غواصی قشم مجموعه کاملی از اقامتگاه، کلوب غواصی، کلاس آموزش، محل نگهداری تجهیزات غواصی و فروشگاه لوازم غواصی است و ساختمان آن با یک هزار و ۱۰۰ مترمربع زیربنا در سال ۱۳۹۳ در مجموعه ساحلی پارک زیتون شهر قشم احداث شده است. این مدرسه مجهز به رختکن، حمام و سایر خدمات مورد نیاز غواصان است.

46

کد خبر 1549181

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مناطق آزاد شهرک ها حضرت امام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۴۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا فخاری در جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران که با حضور مدیران ادارات تشکیل شد، با تاکید بر برنامه محوری مسؤولان اظهار کرد: باید همه اقدامات منطبق بر برنامه باشد و در ارائه از زیاده گویی ها خودداری و بدون محاسبه منابع و محدودیت‌ها برآورد انجام ندهیم.

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت انعطاف پذیری در برنامه‌ها گفت: با رعایت اصول و چارچوب ها و با توجه به اسناد بالادستی می‌توانیم به یک برنامه منعطف دست یابیم.

فخاری با تاکید بر ارزیابی مدیران بر اساس عملکرد برنامه‌ها عنوان کرد: برنامه‌های ارائه شده باید طبق واقعیت‌ها باشند و برای مشارکت در برنامه ریزی استان نیازمند ادبیات مشترک میان همه مسؤولان هستیم.

وی با اشاره به برنامه ریزی و آینده پژوهی دستگاه‌ها و سازمان‌ها بیان کرد: برای برنامه ریزی باید انتقادها را شنید و یک برنامه عملیاتی، اجرایی و واقع گرایانه تنظیم کرد و نتیجه کار را در قالب عملکرد دستگاه‌ها به قضاوت مردم بگذاریم، چرا که در این صورت سطح پاسخگویی به مردم با کیفیت بیشتری انجام می‌شود.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه برنامه مورد ارائه توسط مدیران باید در بستر اتفاقات تنظیم و تهیه شود گفت: در این صورت است که نیازها و ضروریات شناخته می‌شود و می توان برای آن برنامه ریزی صحیح انجام داد، زمانی که مدیری در تعامل با مردم باشد نیازمندی‌ها و ضرورت‌ها را شناسایی و برای آها برنامه ریزی می‌کند.

وی با اشاره به همسو شدن افکار در مدیران بر ضرورت نظام برنامه ریزی تاکید و اظهار کرد: برای اداره کردن استان باید نسبت به میزان ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها شناخت دقیق داشته باشیم.

فخاری در خصوص انتظارات از سازمان برنامه و بودجه در حوزه برنامه ریزی عنوان کرد: ضروری است که سازمان برنامه و بودجه از رخوت حضور در صحنه و توزیع کنندگی پول خارج و ناظر بر اقدامات اجرایی دستگاه‌ها در جهت تحقق برنامه شود و برای ارزیابی پروژه‌ها به میدان بیاید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازسازی امامزاده ابراهیم(ع) نیازمند استفاده از تمام ظرفیت ها است
  • تدارک ۱۲۰ هزار عنوان برنامه با مشارکت مردم در سراسر کشور
  • ضرورت اهتمام شهرداری ارومیه برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر سالگرد ارتحال شیخ غلامرضا حسنی
  • مجموعه سپاه همیشه همراه جامعه کشاورزی استان بوشهر است
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • بهره‌برداری از ۳ مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)
  • بهره‌برداری از سه مجموعه ورزشی در عرصه بزرگراه امام علی (ع)